Mijn Gereedschapskist Hoogkerk

Wat is Mijn Gereedschapskist?
Met ‘Mijn Gereedschapskist’ geven we heel concreet handen en voeten aan positieve ontwikkelingen in de deeleconomie, verbinding/contact tussen buurtbewoners en kostenbesparing door het delen van gereedschappen. Daarnaast ontstaan er tijdens het koffie-uurtje bij halen/brengen leuke ideeën en gesprekken over wat iedereen in zijn/haar situatie zoal bezighoudt.

VOOR WIE IS HET?

Voor iedereen die lid is van ‘Mijn Gereedschapskist’ en dat zijn de bewoners/particulieren uit Hoogkerk e.o., houders van een Stadjerspas en burgerinitiatieven. kortom voor iedereen die om uiteenlopende redenen blij is met het bestaan van ‘Mijn Gereedschapskist’ en hier ook lid van wil worden en zodoende ook bijdraagt aan de sociale doelstelling van ‘Mijn Gereedschapskist Goningen’.

HOE WERKT HET?

Je wordt lid van ‘Mijn Gereedschapskist’ door langs te komen en het lidmaatschapsformulier in te vullen (Hier krijg je ook een korte uitleg hoe het verder praktisch werkt). Je betaalt je lidmaatschapsgeld of maakt gebruik van de mogelijkheden die de Stadjerspas of je woningbouwcooperatie biedt. Vanaf dat moment kun je het gereedschap voor je klus reserveren en afspraken maken over het halen/terugbrengen van het geleende.

WAT KOST HET?

Het basislidmaatschap van ‘Mijn Gereedschapskist’ kost 25 euro per jaar en hiervoor kun je 1 keer de aanhanger lenen en onbeperkt (op basis van beschikbaarheid)ander gereedschap die je nodig hebt. Heb je een Stadjerspas, dan is het basislidmaatschap gratis!
Dus bij deze gelijk een oproep aan een ieder die het leuk lijkt om hier in het algemeen belang aan mee te willen werken. En die zullen er in ons dorp toch zeker zijn. 😃👍
De Gereedschapskist bevindt zich in het gebouwtje naast het WIJ-gebouw aan De Verbetering 3, 9744 DZ Hoogkerk.
Openingstijden: Op werkdagen van 10-12 uur zijn we in ‘Mijn Gereedschapskist’ open voor het reserveren en ophalen/terugbrengen van het geleende gereedschap. De koffie staat dan klaar!