Kom naar de eindpresentatie!

Aanstaande maandag is het zover, 1 mei; de dag van de arbeid, de presentatie van de Krachtcentrale en alles wat hierbij hoort in een notendop. Een burgerinitiatief uit Hoogkerk met ‘ondernemers die een werkplek zoeken’ in de hoofdrol. Het heeft even geduurd maar aanstaande maandag zullen er een hoop onduidelijkheden, duidelijk worden en zal de voorbereidingsfase langzamerhand overgaan in de realisatiefase!

Het zal een combinatie worden van een meet-up met de eindpresentatie door Marcella Vonk. Wat is de Krachtcentrale precies, wat betekend het voor ondernemers en ondernemende burgers. Welke aanpak willen we hanteren om het Steelande pand te betrekken en welke activiteiten zullen er gaan plaatsvinden met de Groningse Oploskoffie als centrale rol.

Ben je opzoek naar een werkplek en geïnteresseerd in wat voor mooie verbindingen de Krachtcentrale jou kan bieden, of benieuwd wie er allemaal aangesloten zijn en wilt netwerken met ondernemers uit Hoogkerk en omstreken of juist heel erg nieuwsgierig naar de Krachtcentrale Hoogkerk en het sociaal ondernemen? Kom dan zeker langs! Iedereen is van harte welkom aanstaande maandag 1 mei om 20:00 in de Grote Zaal in het Dorpshuis in Hoogkerk.

Laat je wel even weten of je er bent? Email ons op: info@dekrachtcentralehoogkerk.nl.