Het idee

De Krachtcentrale Hoogkerk is een initiatief waar het bruist van de ondernemers en de ondernemende burgers. Iedereen heeft een werkplek nodig. Wij denken dat we door onze krachten te bundelen het makkelijker is om die droomwerkplek te krijgen.

De Krachtcentrale zal een plek zijn waar je simpelweg een werkplek kan huren en waar je verbinding vindt met andere ondernemers. Door de combinatie van ondernemen en sociale betrokkenheid blijft de huurprijs laag en kunnen kleine ondernemers groeien en gevestigde ondernemers nieuwe verbindingen leggen.

Er zijn veel maatschappelijke vraagstukken die vragen om aandacht. Iedereen heeft op zijn eigen manier iets bij te dragen aan een vitaler Hoogkerk. In de Krachtcentrale kan je een kleine bijdrage leveren aan een vitaler Hoogkerk. De Krachtcentrale zorgt ervoor dat er ‘in overleg en op maat’ ondernemers, hun kwaliteiten kunnen inzetten om sociaal te ondernemen. Er wordt dus door de ondernemer zelf bepaald in hoeverre hij sociaal betrokken wilt zijn en hoe hoog zijn huurprijs is.

De krachtcentrale Hoogkerk wordt waarschijnlijk een stichting. De pijlers waarop wordt ingezet zijn transparantie, collectivisering en persoonlijke benadering. Juist die diversiteit die Hoogkerk waarborgt, zal sterk naar voren komen in onze community. Iedereen die een ondernemer, een ondernemende burger of iemand is die wilt bijdragen aan de maatschappij kan zich aansluiten. Van Hovenier tot webdesigner en van Dojo tot bouwkundig adviseur zo divers is onze community nu al.

Krijg jij hier ook energie van, ben je gewoon nieuwsgierig naar andere ondernemers of op zoek naar een werkplek?

Neem dan zeker even contact met ons op!