HEEL HOOGKERK! Kom jij ook?

Op vrijdag 24 november krijgen alle Hoogkerkers de gelegenheid hun goede ideeën te delen en verbindingen te leggen met mensen die die ideeën verder kunnen helpen. Iedereen met een leuk idee, een goed initiatief of een mooie droom voor Hoogkerk is die dag van 10 tot 17 welkom in het WIJ-gebouw aan De Verbetering.

De initiatiefnemers geloven dat we een duurzamere en gelukkiger samenleving krijgen als we elkaar beter kennen en elkaar makkelijker opzoeken.

Alles begint met een idee, een wens, een droom. Voor de straat, de buurt, het dorp. Maar veel van die dromen komen nooit verder dan dat eerste stadium. Want waar begin je, hoe pak je het aan? Wat komt er allemaal bij kijken en heb je daar tijd voor?

De initiatiefnemers van de Krachtcentrale Hoogkerk geloven in krachten bundelen. Zij willen de talenten van alle Hoogkerkers samen brengen om te bouwen aan een mooiere, fijnere wijk. Een voorbeeld voor andere dorpen en wijken.

Meedoen is simpel. Kom op 24 november naar het WIJ-gebouw met iets lekkers te eten en te drinken voor twee personen. Deze dage delen we eten, drinken, verhalen en ideeën. Wil je meer informatie of alvast je idee inbrengen mail dan naar Feikje Kenter: feikjekentercreactief@gmail.com

Noot voor de redactie: meer informatie: Feikje Kenter 06-42111670

Uiteraard bent u van harte welkom op 24 november!!

Photo by Aaron Burden on Unsplash

Kom naar de eindpresentatie!

Aanstaande maandag is het zover, 1 mei; de dag van de arbeid, de presentatie van de Krachtcentrale en alles wat hierbij hoort in een notendop. Een burgerinitiatief uit Hoogkerk met ‘ondernemers die een werkplek zoeken’ in de hoofdrol. Het heeft even geduurd maar aanstaande maandag zullen er een hoop onduidelijkheden, duidelijk worden en zal de voorbereidingsfase langzamerhand overgaan in de realisatiefase!

“Kom naar de eindpresentatie!” verder lezen

Opstarten…

De start van De Krachtcentrale Hoogkerk is begonnen bij Feikje Kenter. Zij is de initiatiefnemer en na lange tijd met ideeën rondgelopen te hebben, dacht ze: ‘ik moet het gaan doen.’ Na de oproep in de ondernemersgroep Hoogkerk wie nog meer een werkplek nodig heeft, is de eerste meetup geweest op 13 februari. “Opstarten…” verder lezen